ÄNTLIGEN

 
 
En av mina födelsedagspresenter, en Samsung Galaxy s4. Såå smidig, snabb och kameran är helt otrolig. Är sjukt nöjd! Den hade inte kommit på min födelsedag och i mitt hypertillstånd över den skrev jag ett väldigt djupt avskedsbrev till min gamla mobil och det är alldeles för vackert för att kastas bort:
 
"Kära Samsung Galaxy s2, jag är ledsen men det här funkar inte längre.
Det första året med dig var fantastiskt, du hade känts för bra för mig men när vi var tillsammans kände jag att we were meant to be. Du var min bästa vän. Men på den senaste tiden har du förändrats. Du har verkat hängig. Inte lyssnat på mig. Du har glömt bort saker och jag känner inte att jag kan lita på dig längre. Du har gett upp för tidigt. Det är som att du inte vill träffa mig längre. Jag har länge tänkt att jag vill göra slut men tillfället har liksom inte kommit. Men nu är det tillfället här, jag har träffat någon annan. Samsung Galaxy s4. Så det här är mitt farväl."

Lördag, selfie och shopping

 
Hej allihopa! Nu var det några dagar sen och det har varit några riktigt bra dagar. Min bästa kompis Kajsa och hennes familj har varit här och det har vart så kul! Idag innan de åkte hem var vi i stan för att kolla på när brodern min sprang ett springlopp och då passade jag på att shoppa lite grann. Det fick bli en välbehövd bikini, ett par shorts och så hittade jag en skolavslutningsklänning (för en gångs skull i tid). 
 
Nu måste jag kila för snart kommer farmor och farfar hit för lite mer födelsedagskalaset!