the past few weeks

 
Veckorna bara susar förbi och helt plötsligt är det mer än två veckor sedan jag hörde av mig. I brist på bilder så fick det bli bilder på den fina snön i det här inlägget, även fast våren verkligen har börjat titta fram här hemma. Kameran har jag knappast rört, inspirationen har inte varit på topp. Men jag tänkte rada upp lite vad som har hänt dessa två veckor:
- Förra helgen var jag i Skåne och sprang de första orienteringstävlingarna för säsongen, det var så himla kul att komma igång igen och det gick verkligen bra för mig.
- Förra veckan var praovecka för mig. Jag praktiserade i en skoafffär och det var faktiskt väldigt kul och lärorikt och jag trivdes jättebra där.
- Denna helg var vi hos farmor och farfar och påvägen stannade vi vid Ikea för att köpa lite grejs till min brors rum. Men även jag fick ett nattduksbord och en till vägghylla till mitt rum!
 
Men det jag ser mest fram emot nu, det är  att jag åker till London på torsdag. Är så himlahimlahimla taggad och det ska bli helt underbart. Detta inlägget var mest till för att komma igång med bloggningen igen och för att jag ska börja ta bilder så jag är i form (haha) till London.
Hoppas ni har haft det bra här utan mig, men nu är jag tillbaka! :D
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback