s o m m a r l o v

 
Igår fick även jag sommarlov, har alltså tagit mig igenom ännu ett skolår, vilket är himla skönt! Hade en väldigt mysig avslutning med min härliga klass och efter det åkte jag hem och avslutningsfikade med familjen innan jag, mamma och Johan åkte på kalas hos min kusin som har tagit examen. En väldigt bra start på lovet faktiskt!
 
Nu har jag 10 veckors lov framför mig och har en massa kul planerat, särskilt orientering. Börjar redan i morgon med att åka på ett träningsläger vilket ska bli bäst. Hinner väl antagligen inte skriva något i morgon, men jag kommer hem på torsdag.
 
Nej nu måste jag städa klart mitt rum och sen ska jag äta god mat, tror det blir någon med kyckling. Kram!

Några veckor bakåt

 
Hej alla, nu har jag inte kikat in här på ett tag. Maj har vart fyllt med bra väder, mycket plugg och en himla massa underbar orientering. Har tillexempel både varit på träff med Västergötlands USM-trupp och vart i Norge och tävlat. Tar dock nästan aldrig några bilder när jag är iväg, förutom massa oseriösa selfies typ, men nästa gång borde jag verkligen ta med kameran!
 
Har aldrig riktigt haft tid att ens röra datorn, men nu när vädret är sämst så finns det faktiskt inte så mycket att göra, haha. Nu har jag tagit mig igenom den näst sista veckan i skolan vilket är bääääst och så himla skönt. I morgon har vi kompledigt och sen på fredag är det ju nationaldagen så det blir långhelg för mig. GÖTTMOS!!
 
Nej nu ska jag ut och träna, så jag tittar in här senare!