s n o w

 
Igår tog jag för typ första gången riktigt vinterbilder den här vintern. Helskumt. Men igår var iallafalla ljuset helt perfekt, även fast vintern är mörk är eftermiddagsljuset magiskt. Det var fett kallt också, fick gå in efter en väldigt kort stund med stelfrusna fingrar, fast jag hade vantar.
 
Menmen... Idag är det onsdag vilket är super, har haft en bra skoldag och sen har jag pluggat och sett på awkward (ny favoritserie efter grey's haha). Ikväll är det innebandymatch mot serieledarna och jag är så sjukt taggad!!! Wish me luck. ♥

Pump up the jam

 
Heej på er, hopaas att ni mår bra och har en bra söndag! Idag har jag både åkt skidor (äääntligen finns det spår!!!), ätit mat hos mormor, städat, sen har jag pluggat en stund nu, har samhällskunskapsprov nästa måndag och ikväll ska jag och sälja disktrasor med innebandylaget. Iallafall har det vart en bra dag, gillar när jag får mycket gjort. 
 
Nu ska jag flytta mig ifrån min soffa för det drar kallt här och mina händer blir stela av kylan heh...
 

Blur

 
Hello frändos, har inte vart inne här på ett tag. Skolstarten drog med mig lite och jag har hamnat i allmän ofas, men nu har jag börjat fatta att det är skola och inte lov haha.
 
Men jag måste säga det som alla fotobloggare säger vid den här tiden: det är mörkt. Iallafall när jag kommer hem och vill fota. Även fast jag slutade 12.10 idag så kom jag tyvärr inte hem förräns fyra så då var det mörkt när jag hade hoppats på att fota. Aja, det ska tydligen bli fint väder i helgen iallafall!
 
Idag slutade jag som sagt kl 12.10, efter en dag med vårt sköna fredagsschema. Vi har faktiskt bara tre lektioner: no, so och hemkunskap. Efter skolan gick jag till mormor och hade det allmänt skönt innan mamma kom så jag kunde åka hem och nu sitter jag här i min soffa med tända ljus och filt. Så det är fint! 
Ha en bra fredag! :)

LONDON

 
I mars, om 61 dagar åker jag till London. Var där 2011 och måste säga att det helt klart är min favoritstad. Tog en massa bilder när jag var där, men det var med min gamla kompaktkamera och jag kunde inte alls mycket om fotografi då. Så det ska bli kul att få fotografera ordentligt. Längtar så mycket. ♥

söndag

 
Hej alla finisar! Har ni en bra söndag hittils. Min har vart helt okej, har inte gjort så mycket faktiskt. Har slappat, suttit vid datorn och bakat en blåbärscheesecake som vi ska ha till efterrätt ikväll när vi får besök. Så nu sitter jag typ och väntar på att de ska komma! HA DET FINT!

Julklappar

 
Nu har jag äntligen fått ihop en bild med mina julklappar! Är som vanligt väldigt nöjd (särskilt med photoshopet hehe).

Från norge

 
Holaaa! Jag är nu hemma efter en riktigt fin vecka i norge. Hade det jättebra och så, men vädret sög. Det snöade flera dagar men sen var det bortsmält dagen efter så det var inte så kul... 
 
Och så är det ett nytt år! 2013 var helt grymt så mitt lilla nyårslöfte blev att bara fortsätta som jag gör, då tror jag att det kommer gå bäst. Jag tänker inte heller göra nån årsresumé, både för att nu är det liiite för sent och för at nu blickar jag bara framåt (orkar inte hur cheesy allt med nyår är haha).
 
Nu ska jag snart och träna, sen i helgen är det innebandycup som jag taggar sönder till!
 
Kram!
 
 
 
 

goodbye 2013

 
Gott nytt år på er!