Cupcakefriday

 
TGIF! Sååå himla skönt med helg just nu. Har haft en allmänt bra dag, först och främst för att vi slutar 12.10 (kan inte vara nöjdare med vårt schema), har haft prov som gick bra, har fått reda på prov som gick bra och sen lagat mumsig mat på hemkunskapen. När jag kom hem såg jag först på hockeyn (som ingen kan ha missat??) och sen har jag bakat cupcakes som jag ska sälja för vårt lag ikväll på a-lagsmatchen! Nu ser jag iallafall fram emot en skön helg, hoppas att ni får detsamma. Kramisar! ♥
 
 

Thursday

 
Heej på er alla fina! Längesedan eller hur? Jag har haft sportlov och spenderade det i norge, så har inte kunnat blogga. Iallafall var lovet superfint, det var så himla skönt att få lov! Nu har jag massa saker att se fram emot nästan varje helg fram till påsklovet så det känns som om de här veckorna kommer att rulla på ganska fort.
Idag har jag och Olle stått i skolans elevcafé hela dagen och det har vart ganska chill. Ikväll ska jag i väg och springa men annars ska jag också plugga och bara ta det lugnt. 
 
Ni får ha det! ♥

ice

 
Hej på er alla, orkar inte att jag aldrig bloggar, verkar inte som om jag hittar tiden riktigt. Men jag ska bättra mig.
 
Vad har då hänt sen sist? Jo det har blivit februari, jag har börjat dricka te, jag fick hem en skolväska men det var tyvärr mindre än jag trodde, jag har fotat snön/isen på min fönsterbräda (alltså utaför mitt fönster haha) och jag har äntligen fixat min praoplats. 
 
Idag är det ju onsdag och jag har haft en väldigt bra dag! Mest på grund av tacosen vi lagade på elevens val, heh. Nu ska jag plugga lite spanska och sen ska jag träna innebandy.
 
Pusshej :3