15 år

 
Idag fyller jag hela 15 år. 15!!! När blev jag så gammal?
Tror jag alltid kommer vara som ett barn när det gäller det här födelsedagspirret, hihi, varenda år. 
 
Har iallafall haft en jättebra dag hittills! Väcktes i morses med sång och lite presenter, sen har jag ju vart i skolan, men den var helt okej ändå. Nu sitter jag bara här och ska väl snart gå och äta lite. Lite senare kommer mormor hit för lite födelsedagsfika och efter det ska jag på kretsträning. En väldigt bra dag faktiskt, och själva firandet är ju inte slut än eftersom vi ska fira mig i helgen också!

Blommor och en blå himmel

 
Hello my dear readers! Det är verkligen vår nu, har suttit ute i flera timmar den här helgen och det har vart så himla underbart. Kom hem från tävlingen idag och såg att vårt körsbärsträd har slagit ut också och det var också himla fint. Den här eftermiddagen har ägnats åt plugg men nu håller jag på och tar tag i lite bilder, min dator behöver verkligen rensas, haha. 
Nu hoppar jag lite mellan ämnena, men iallafall kommer det här nog bli en riktigt bra vecka: födelsedag på tisdag och sen långledigt! Så det kommer väl inte kännas helt tråkigt att bara gå i skolan tre dagar. :D
Kram!
 

Bloggen fyller år!

 
Idag, den 21 april så fyller min blogg hela två år. Tycker att det har varit två år med både bra bloggning och dålig bloggning, men främst så har jag sett hur jag utvecklats. I början hade jag precis köpt min sytemkamera och kunde ingenting om hur man komponerade en bild och bilderna var sjukt överredigerade. Jag har hittat min stil och jag trivs så bra med att blogga på det sätt jag gör!

Vitsippor weho

 
HEEEJ! Älskar ordet weho, en så himla bra beskrivning på mitt liv haha. Weho.
 
Har alla haft en bra söndag/påskdag/tjugonde april? Jag har mest vart ute och njutit av vädret. Hjälpte pappa att plantera massa sidoplantor (säger man det?) från våra jordgubbar. Tror vi tog upp närmare 30 plantor som vi ska plantera så vi kan få massa bär i sommar. Jag tog också en cykeltur till kanalen med familjen för lite fika och så har jag städat mitt rum. En sån där lugn och härlig dag enligt mig...
 
I morgon är det sista dagen på lovet, men det känns ändå helt okej. Skolan känns så himla mycket enklare nu när det är vår! Den sista dagen ska iallafall spenderas med bästaste Moa så jag ser verkligen fram emot morgondagen. :D
 
Nej nu ska jag snart gå och äta grillat för första gången i år, hejdå!
 

Påskafton

 

Bullar bullar bullar

 
Att baka bullar ger mig sådana vårkänslor, det kan låta konstigt men jag brukar nästan jämt baka bullar vid den här tiden på året. Vårkänslorna kommer nog i och med att det påminner mig om att jag fyller år snart. Riktigt kul är det iallafall!
Kom hem ifrån norge igår efter några jättefina dagar. Trots att jag var sjuk två dagar så fick jag iallafall åka lite skidor och njuta av vårsolen, det är alltid något speciallt i fjällen. Idag har jag som sagt bakat bullar och i princip bara tagit det sådär allmänt lovlugnt. Men nu är det slut på lugnet eftersom jag ska iväg och springa nattorientering! Vi stannar där över natt eftersom det är sprint där imorgon också och jag är riktigt taggad. Men nu ska vi snart åka så jag måste kila, hoppas att ni har en fin kväll. ♥

Påsklov

 
Hej på er! Nu har jag äntligen påsklov vilket är så himla skönt. Veckan har dock varit lugn, i och med att vi hade studiedag i måndags och att vi idag hade schemabrytande hela dagen. Hur som helst tänkte jag bara kika in här nu för att meddela att jag åker till norge idag för att stanna där i några dagar! Men jag kommer hem på onsdag eller torsdag så jag hör av mig då.
 
Nej nu måste jag gå och fortsätta packa, ha det fint hörrni!

Studiedagsstandard

 
Good morning! Idag har vi studiedag och enligt min och min brors tradition så började dagen med att jag stekte pannkakor till oss. Riktigt gott var det och det är alltid skönt att börja dagen med en god frukost. Idag ska jag mest plugga eftersom vi har prov i morgon men först ska jag ut med Axel och träna! 

Welcome April