första september

Instasummering av augusti ~ 1. hälsade augusti välkommen med en egopic med overlays (älskar dem) 2. pannkaksfrukost med min lillebror 3. subwaypaus i shoppingen med bestie 4. träffade fina kompisar (och min bror haha) på campingen på u10mila 5. nyinköpta palladium 6. skolfotodag
 
Nu är september här, känns fortfarande helt sjukt att året gått så fort. Är både glad och lite ledsen över att sommaren är inprincip slut men ser fram emot en mysig höst. Och förlåt förresten för ingen bloggning på två veckor, skolan har ju dragit igång och jag har jaft annat att tänka på än bloggen. Men nu är jag här igen (typ tusende gången jag säger det...) och ska blogga igen. Så är det bara.
 
Den här helgen har vart den första på länge som jag inte har orienterat, har vart ganska skönt fast jag har inte suttit stilla för det. Igår spelade jag en träningsinnebandycup men världens bästa lag, vi vann 3 matcher och spelade en lika. Så det var jättekul att komma igång med det också. Idag var pappa jag och Johan först ute på en liten utflykt och sen såg vi på när Johan spelade fotbollsmatch. En ganska fullspäckad helg helt enkelt och nu taggar man en ny skolvecka.
 
Så nus ka jag äta och sen ska jag nog fixa en ny header, gillar inte riktigt den jag har haha. Vi ses väl!
 
AJÖKEN!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback