a hösttrip to the skog

 
Idag var jag på en liten tur i skogen med familjen, vi fikade, satt vid brasan och plockade lite svamp. Riktigt mysigt var det, trivs så bra i skogen.
 
 
 
 
 
 

lovonsdag

 
Hej de som kanske finns kvar eller jag vet inte. Orkar inte med min egen bloggning alltså varför bloggar jag inte? Ställer mig den frågan varje dag och jag gör det bara inte.
 
Iallafall är jag här nu, har ett jätteskönt höstlov. Hittils har jag vart på Färna herrgård för att fira min farmors och farfars 75-årsdagar, sen har jag mest vart hemma. Idag ska jag baka lite bullar, ikväll är det innebandyträning och efter det ska jag till Miranda för att se på Grey's. ♥
 

ny jacka

 
Detta är min nya jacka som jag fick hem i torsdags, den är tokmysig och jag älskar den!
 
Idag har vart en såndär vanlig tisdag, har såklart vart i skolan och sen jag kom hem har jag ätit mellis, fotat och sett ett avsnitt av greys. Nu är det snart träning som gäller så detta fick bli ett snabbt inlägg, men kände att jag behövde titta in här och iallafall skriva något.
 
Ha en bra tisdag! :D
 

sunlight comes creeping in

 
Redan onsdag, eller vad säger ni? Det är ju bara två skoldagar kvar denna vecka. Helt sjukt hur fort allt går egentligen. Idag har det väl annars vart en helt vanlig onsdag, när jag kom hem från skolan hjälpte jag mormor att städa hennes bil, tog lite bilder och började klippa i en film till ett skolarbete. Sen har jag ju tränat också! 
 
Gillar de här bilderna förresten, tycker de symboliserar hösten med den kalla tonen på ljungen och sen gula toner i bakgrunden. Nej nu ska jag inte sitta här och babbla. Ska spendera det som är kvar av kvällen framför Grey's (älskar den serien så mycket ♥).
 
Ha det fint!
 
 

höst på riktigt

Idag fick jag bjuda på två mobilbilder från idag och igår, hösten är så fin.
 
Tisdag, veckans tråkdag, så nära måndag och så långt i från helgen. Men dagen har faktiskt vart rätt så skön ändå, tycker inte att skolan är särskilt jobbig just nu. Idag var det tillochmed skönt att cykla hem eftersom jag för en gång skull hade medvind och sen åt jag äggröra till mellanmål.
Nu har jag precis gjort klart mina läxor och snart är det träning. När jag kommer hem sen ska jag väl se på några avsnitt av grey's, sen blir det sova!
 
Ha en fin första oktober folks!