instagrambilder från månaden som gått

1. Vi fick sluta kl 11.20 pga en schemaändring och inställd lektion. 2. Bakade bullar med mamma. 3. Fick hem mina 42 bilder till min fotovägg.
1. En lyktstolpe klockan åtta på morgonen. 2: Min födelsedag! Använde också mitt fisheyeobjektiv på mobilen. 3. Min ananas!
 

Då var det alltså första maj och nästan bara en månad kvar i skolan. I brist på nya bilder så tog jag fram några av mina instagrambilder den här månaden. Valborg spenderades hemma hos mig med fyra av mina finaste vänner. Vi åt grillspett, födelsedagscheesecake och massa chips och så såg vi på filmer innan vi somnade. Idag åt vi en god brunch med amerikanska pannkakor och scones.
 
Nu har tjejerna åkt hem och nu sitter jag här och knåpar på en inköpslista för jag ska börja baka på min födelsedagstårta tills på fredag då farmor och farfar kommer hit. Än sålänge tänker jag inte säga något om den men ni kommer få se den på fredag. 
 
Annars så ska jag inte göra något mer idag förutom att träna lite fys med innebandyn och baka. Så vi ses i morgon, hejdå! :D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback