kaoz

 
Detta är bara några snabba bilder på kaoset i mitt rum just nu. Jag håller alltså på att packa för att vara borta i en hel månad. Jag har väl sagt det tidigare men nu säger jag det officiellt: Jag ska åka på ett orienteringskonfirmeringsläger som börjar på söndag och slutar den femte juli. Så under den här perioden kommer jag inte blogga något och har inte heller förberett några tidsinställda. Så det är så det är. Ska iallafall bli så himla kul, det är jag och 23 andra som ska bo tillsammans den här månaden och så ska vi läsa och så ska vi träna nästan varje dag, så jag säger bara en sak: WWWIIEIEIEIIEHHHHAASDFGHJKLAHAHAHAHHWIIIIIH
 
Japp... Imorgon så ska jag också till Göteborg för att tävla för Västergötland i Unionsmatchen och sedan åker jag direkt till konfan så detta är det sista ni hör från mig. Men jag tror ni kommer att klara er galant!
 
Ha en fin månad så hörs vi! :D

SOMMARLOV

 
Hallå världen! Nu så har jag fått sommarlov, en vecka tidigare än de andra på min skola till och med. Ord kan inte beskriva min lycka just nu.
 
Idag, efter ett farväl av mina vänner (eftersom jag ska på konfa på söndag och ej hinner träffa dem före det) så gick jag och klippte mig och min frisör plattade också mitt hår som ni ser. Det är så skönt att bara sitta där medans någon fixar med håret. Iallafall har min sista dag vart riktigt skön med film på två lektioner och pannkakor på en annan. Däremot hade vi matteprov sista lektionen men det gick bra tror jag.
 
Nu är jag iallafall hemma och var nyss ute och tog några självporträtt, har annars inte något planerat för kvällen så jag ska väl bara ta det lugnt. Kanske ska jag baka något? Aja, vi får se.
 
Skriver väl antagligen mer imorrn så vi ses då!

ute i skogen vandrar vi omkring


 
Idag var det lite skogsvandring som stod på vårt schema. Det var mest för att jag skulle gå in mina nya kängor och det var ju samtidigt skönt att komma ut lite! 
 
Annars har dagen bestått av slappning, lite trädgårdsarbete med familjen och sen har jag vart på mitt sista kyrkobesök innan konfirmationslägret (bara en vecka kvar nu wiiiih). Så det är det jag har gjort idag, så nu är det bara chill kvar innan veckan börjar igen. Däremot så är det ju bara tre skoldagar innan jag får mitt sommarlov. Det är sååå skönt att jag får sluta mer än en vecka tidigare på grund av konfan. Aja, har inte så mycket mer att säga.
 
Kram!

första juni och första fågelbilden

 
Idag lyckades jag ta första fågelbilden med mitt nya objektiv. Jag var ute i trädgården med kameran och så plötsligt så bara satt fågeln där, i den perfekta vinkeln och allt. Jag började att fiffla med knapparna för att ändra min slutartid eftersom jag tidigare fotat i skuggan men hann inte riktigt så jag bara satte kameran mot ögat, fokuserade och tog bilden. Så därför tyckte jag först att den var lite överexponerad men nu senare så ser jag hur bra fågeln då framträdde mot den ljusa bakgrunden. :D
 
Men gud vad jag babblar på om saker som inte är särskilt intressanta men jag är riktigt nöjd med den där bilden haha. Idag är det lördag och för en gångs skull har det varit en helt fri dag för mig. Jag vaknade, gjorde pannkakor till frukost innan jag cyklade iväg och kollade lite på min lillebrors klassfotboll innan jag åkte hem och solade. Såå mycket sommar i luften nu och jag blir så himla glad av allt!
 
Nu så har jag vart och handlat och har nyss gjort en vit chokladmousse till efterätt ikväll. Det är faktiskt så att jag och Johan står för maten ikväll så när han kommer hem om en liten stund så ska vi laga kött och sallad till våra kära föräldrar! ;)
 
Nejmen ni får ha en bra kväll!