hej

Oj, vad bilderna blev små...
 
Hej världen, jag lever! Va? Jag trodde Hanna hade gått och dött när hon inte uppdaterade bloggen på tre veckor...
 
Men hej, på riktigt alltså. Jag suger på att blogga, jag tar inga bilder, vad gör jag egentligen? Jo de senaste veckorna har jag gått i fjällen, orienterat, börjat spela sims igen, försökt fixa min dator som bara överhettas när jag spelar sims, blivit sur för inget jag provar funkar, spelat massa gitarr och bara slappat. Jag har ett jättebra lov men har alltid den där gnagande känslan i bakhuvudet att jag ska blogga. Och jag vill blogga, det är bara det att jag inte gör det. Ska verkligen försöka nu.
 
Hittils har dagen bestått av att jag vaknat och typ suttit vid datorn för vädret är inte direkt det bästa, men senare idag ska jag träffa Miranda och Ellen och sen ska jag träna lite. :D
 
Kram!

den bästa månaden i mitt liv

 
Den här månaden har vart den bästa i mitt liv. Alla nya underbara vänner, alla minnen, jag har fått så himla bra träning och så har jag blivit konfirmerad. Saknar allt så himla mycket och jag har tur att jag kommer träffa alla igen på alla tävlingar vi ska på. Iallafall är detta några av alla bilder jag tog, även fast jag kunde ha tagit fler.
 
Men nu är jag tillbaka och ska försöka komma in i någon sorts bloggrytm men vi får väl se hur det går...
 
Iallafall var lägret bäst och om någon är nyfiken på vad vi mer gjorde så hade vi en lägerblogg som ni kommer till om ni klickar här. 
 
KRAM!