den sista februari tvåtusentretton

 
Så var det den sista februaridagen det här året. Bilden är tagen för några veckor sedan men jag tycker att den sammarfattar vädret under denna månad ganska bra. Februari har varit grå och trist och nu hoppas jag på en fin vår nu när en vårmånad tar sin början. Jaja, nog tjatat om vädret. Idag har varit en vanlig skoldag och så har jag tränat. I morgon är det äntligen fredag och jag har sovmorgon till 10.20 (♥♥♥) och sen är det helg! 
Så ha det bra sålänge! 

mmm mellis

 
Onsdagar är något av det segaste som finns. Men man blir då lite gladare då man får komma hem och äta en god mellis. Trött som jag är placerar jag nu min rumpa i soffan och ser på pretty little liars innan innebandyträningen ikväll!
Ha det fint! :)

från min we♥it

tidsinställt, är i skolan just nu

solen lyser

 
...himlen är blå osv. Hej! Idag har det varit ännu en dag med fin sol även fast jag tog den här bilden i lördags. Dagen har väl annars rullat på med musikredovisning i skolan, sedan har jag vart hemma och så har jag åkt skidor med pappa. Nyss har jag sett på pll och just nu lyssnar jag på musik och redigerar bilder.
Hoppas att ni har en fin tisdag och i morgon är det onsdag och då har redan halva veckan gått! :D
 

kent - mannen i den vita hatten (16 år senare)
 
 

idag har jag...

...varit i skolan med mina fina vänner.
...haft bild och målat med äckliga kladdkritor.
...haft på mig en grön-swag-målarskjorta.
...gått hem till mormor i det fina vädret och ätit mellanmål.

back on track

 
Då kör vi igen, eller vad tycker ni? Vet att jag är sämst på att blogga regelbundet och de senaste veckorna har jag varken fotat eller orkat göra nåt med bloggen. Men nu ska jag börja igen och ser detta som en nystart. Hoppas att ni har det bra och hoppas på att jag ska klara detta. Nu kör vi!