fire

 

bil bil bil åka bil bil bil

 
Halloj! Just nu sitter jag i bilen och snart så lämnar vi sverige. Passerar sälenfjällen just nu! Jag blir så glad av att se massa snö igen, har verkligen saknat snön.  :)
 
Jag kommer hem nästa vecka, men har fixat två tidsinställda inlägg! 
Ha det bra ♥
 

julafton

 
 
 
 
 
 
Hej och god jul lite så här i efterskott! Hoppas att ni som jag, har haft en awesome jul och fått spendera den som ni vill. :D
 
Julafton har vart precis så bra och mysig som den brukar vara. Vi började med tomtegrötsfrukost hos mormor där vi också såg sista avsnittet i julkalendern (vilken var den bästa på flera år), efter der ägnades resten av dagen åt mys här hemma. Vi spelade spel, åt godis, åt julmat, såg på kalle anka och öppnade fina julklappar! Jag ska visa vad jag har fått, men det får vänta tills efter jag vart i norge för där ska vi få lite julklappar av farmor och farfar också!
 
Så jag är som vanligt supernöjd med min jul, mysigaste dagen på året.
 
Idag är det ju som ni säkert vet juldagen, vilket hemma hos oss är årets slappardag. I morse var vi på julmatsfrukost och resten av dagen spenderas i soffan. 
 
Kram!

dagen innan julafton

 
Idag har det som alltid denna dag julpysslats hemma. Allt julgodis har bakats, julgranen klätts och julklappar har slagits in. Jag har hunnit med att träna också, vilket var väldigt skönt för mina rastlösa ben såhär innan julafton. Nu ser jag på uppesittarkvällen med familjen och sen är det julafton! Ha en himla god jul mina fina läsare. ♥

jullov

 
Slänger in några fina bilder ifrån avslutningen i fredags. Haha, har typ gjort det till en tradition att fota på våra avlsutningar, klassen är alltid som roligast då! Iallafall så gillar de att vara framför kameran, så det är himla kul. (Lägg märke till min och Davids fina jultröjor också!)
 
Nu är det lov och det är sjukt skönt. De kommande dagarna ska ägnas åt allmänt julpyssel, typ göra julgodis och sånt! Idag ska jag också träna och så ska jag slå in lite paket. Efter julen åker jag till norge och är där över nyår men jag ska faktiskt fixa några tidsinställda inlägg (wut, det har jag aldrig gjort tidigare vad händer?).
 
Ha en fin jul!
 
 

skirt

 
Idag fick det bli kjoldag och allt. Vi har både haft avslutning i orienteringen och sen har jag vart hos mammas moster på födelsedagsfika. Såg nyss på julkalendern och nu tar jag det allmänt lugnt. Taggar för sista veckan in skolan nu, bara att kämpa sig igenom de sista dagarna. Är verkligen helt överpepp på lov nu!
 
Ha det bra. ♥

mer snö ♥

 
Vädret har humörsvängningar. I fredags var det storm, igår soligt och idag är det storm igen. Men inte klagar jag eftersom snö är något av det bästa som finns! Den gör sig bra på bild också...
 
Det här har vart en riktigt bra helg. Mina kusiner har vart här, igår spelade jag innebandymatch ( det var derby och vi vann ) och idag har jag bara vart hemma. Sitter just nu och fixar med några fotoböcker och lyssnar på bra musik. I morgon är det måndag men det gör inget för jag är så julpepp nu så jag typ bara går runt och är glad haha.
 
Hoppas ni har en bra första advent finisar! ♥

snöstorm

 
 Idag har det vart totally kaos ute. Men jag älskar det! Alltså snö. ♥
 
När jag kom hem idag yrde det så häftigt ute på åkrarna så jag satte på mitt tele, tog en plastpåse med hål för objektivet på kameran, klädde på mig så jag såg ut som en michelingubbe och sen trotsade jag Sven och gick ut och fotade. Riktigt häftiga bilder blev det, men har inte lust att fixa med dem mer nu.
 
Idag hade vi förhoppningsvis vårt sista prov innan jul och det är aaaasskööönt. Ännu en andledning till att jag älskar julen hehe. Nejmen senare idag kommer mina kusiner hit och de ska stanna tills söndag så tror inte jag kommer att blogga något. Så ha en riktigt fin och skön helg!

tisdagsbak

 
Det här är vad jag gjorde igårkväll! Bakade lussebullar som bara den och lyssnade på julmusik. Så mysigt! Idag har jag gått i skolan som vanligt, nu ser jag på julkalendern och ikväll ska jag träna. Ha en fin onsdag! :)

första december, första advent och 23 dagar till julafton

 
Heej på er alla fina! Hoppas ni har en fin första advent, jag har inte gjort så mycket annat än tränat och tagit det lugnt. Men jag ska kanske upp till julskyltningen sen. 
Kram!