waterdropz

 

designuppdatering

 
Har hållt på med min design de senaste dagerna (vilket ni kanske har märkt) och nu äntligen har jag fått koderna att gå ihop så här har ni den!

dagens Hannapanik

 
Jamen sådär glad var jag iallafall inte förut... Allt började med att jag kom hem från orienteringsträningen och såg världens finaste motljus utanför fönstret. Jag skyndade mig att fixa ihop allt och byta om innan jag gick ut för att ta bilder. Men såklart så skulle mitt batteri till kameran dö och jag blev skitsur och gick in för att ladda det. MEN SÅKLART så hittade jag inte laddaren. Och då menar jag verkligen inte hittade den. Den var borta. Så jag gav upp mitt frenetiska letande och gick och åt (väldig sur efter att jag insett att jag inte skulle kunna ta bilder). Men sagan slutar lyckligt med att jag går upp och får för mig att städa mitt rum så kollar jag bakom en låda och DÄR LIGGER DEN! Min älskade laddare, jag hoppade upp och ner av lycka och satte snabbt batteriet på laddning. Fast jag hann ju då inte ta de dära bilderna. 
 
Halloj! Det var inte riktigt meningen att jag skulle skriva så långt men det var verkligen en traumatisk upplevelse för mig haha. Idag har vart en sån där bra dag. Har vart hos Maja vilket var jättekul och så har jag tränat orientering vilket också var jättekul. Jag har seriöst inget mer att skriva. Hur har er dag varit? C:

why don't you dance to the music I hear inside my head

 
 
 
 
 
 

karlstadshopping

Ja, jag gillar H&M hehe.

Nu börjar sista sommarlovsveckan. Känns helt sjukt, allt har gått så fort.
Jag hoppas att ni alla har haft ett bra sommarlov ( är det förresten några som börjar den här veckan? ). Idag är jag och Johan själva hemma så det blev pannkaksfrukost och nu blir det lunch hos mormor. Sen har jag inget mer planerat idag, det blir nog mer chillning. På torsdag åker jag iallafall till Gotland för götalandsmästerskapen i orientering, ser fram emot det så mycket! :D
 

lights will guide you home

 
 

deep shit

 
Jomen hej! Tog några snabba självporträtt igår hehe. Nu är jag iallafall hos min bästis Kajsa. Bussen gick kl 10 i morse och sen dess har vi shoppat (bilder kommer senare), gått femton mil för att komma hem och så har vi tränat. Just nu sitter jag och installerar några simsspel och väntar på att Kajsa ska komma hem för de hade handbollsmöte och lite grejs att göra. Stannar här tills på torsdag om ni skulle vilja veta...
 
Ni får ha det bra sålänge, jag kommer antagligen skriva nån mer gång innan jag åker hem.
 
KRAM!

palladium

 
Hittade dessa godingar inne på Fabriken i Gällstad. När jag kom in i butiken bara de stod där, det var till och med halva priset på dem.  Är helt kär.
 
 

en fin helg

 
I helgen var jag på orientering i Ulricehamn med familjen. Det var jättemysigt och så fick jag träffa många av mina konfakompisar också. Orienteringen gick superbra och jag fick min första seger i westgota cup! På vägen hem igår stannade vi till i Gällstad och gick runt lite i outletarna där, köpte löpartights, en crafttshirt och något som jag kommer visa i ett annat inlägg.
 
Idag vaknade jag av att pappa och Johan höll på att riva bort panelen vid vår balkong för det skulle bytas ut, så idag jag har fått måla plankor (yay). Så det är nog allt jag gjort idag, åt nyss lunch och nu ska jag fixa med lite bilder.
 
Kram! 
 
 

instagram från juli

1. Fina konfirmationspresenter från Axel / 2.Världens bästa bok / 3. Orientering ♥ / 4. Glass hos Ellen på glassbryggan med Miranda. / @fotohanna
 

HEJ AUGUSTI ♥