14 ÅR

Här har ni en bild på en glad tjej som fyller 14 idag.
Och här är en bild på de saker jag fått idag, 700 kr, en duschkräm, mobilobjektiv (macro+vidvinkel och fisheye) och en ananas (JA JAG FICK EN ANANAS).
 
Hej på er som har stannat kvar här under detta alldeles för långa uppehåll. Jag har faktiskt en ursäkt nu och det är att jag har hållt på så mycket med mitt rum och så har jag också inte känt för det. Men nu är iallafall mitt rum klart och bilder kommer väl snart. 
 
Idag har jag, förutom att fylla år, haft en väldigt bra dag. Jag har fikat två gånger och vart allmänt glad. Ikväll är det öppet hus i skolan så jag ska dit och ha lektioner.
 
Så ha en bra kväll!

freckles


det är inte så långt hem

 
Hej och förlåt för noll uppdatering här denna veckan men jag får väl skylla på mycket plugg så datorn har legat där oladdad på skrivbordet. Men iallafall, här har ni mig. Jag har ju berättat om att jag håller på att göra om mitt rum och hittills har jag en ny säng och en ny garderob ↑. Men innan rummet är fulländat ska jag också ha en bokhylla, en soffa och några småsaker som gardiner och små lådor. Men tror iallafall att rummet blir fint! :)
 
Annars har den här veckan rullat påoch avslutas med en stor lättnad eftersom jag hade ett stort soprov igår som har krävt otroligt mycket plugg, så det är skönt att ha det gjort. I helgen hade jag tänkt att vara hemma och pyssla, men i morrn är det också orienteringsträning.
 
Men ni får ha en fin helg och jag uppdaterar allteftersom! :)
 
 

första april, miranda och macarons

 
Idag är det ju första april men jag har knappast blivit lurad. Bara pappa som försökte sig på en dålig lurning eller vad man nu säger. (;
 
Iallafall har dagen spenderats med Miranda. Vi har bakat macarons, som blev bra för en gångs skull och så har vi fixat lite med hennes bloggdesign! Så det har vart jättemysigt och en bra uppladdning inför skolan i morgon. 
 
Men jag har inte så mycket mer att säga så ni får ha det bra sålänge!
 
Sen måste ni ju kolla in Mirandas nya design, klicka bara här.