lite bra musik bara

 

nya skor

skopunkten 349;- st.

Nu är jag hemma från farmor och farfar. Det var jättemysigt och skönt att vara där. Stannade till på vägen hem och shoppade, köpte två par kängor och en ny vinterjacka. Har inte så mycket mer att säga, ska nu göra lite läxor och sedan ta det lungt.
 

fly away

 
Tjollahopp! Hoppas att ni har en bra helg. Just nu är jag hos min farmor och farfar. Vi åkte igår, så hann inte blogga. Det är sjukt chill här, just nu sitter jag och ser på Bridesmaids. Haha, se den.
Nu ska jag se klart filmen och sen ska jag nog ut på en liten fotorunda. 
 

HELA SVERIGE BAKAAAAAR


Sitter i soffan och är taggad på att Hela Sverige bakar ska börja. Ååååh vad jag älskar det programmet.
Annars så har det inte hänt något särskilt idag. Har inga nya bilder att visa er. Hade tänkt att fota lite vid ''klubbfikat'' efter träningen men hade glömt minneskortet idatorn. Så typiskt mig.
Men ha't så bra sålänge och se på hela sverige bakar 21.00 på 7an!

smoothie

 
Gjorde lite smoothie till mig och min bror när vi kom hem från skolan idag.
Har nu gjort klart mina läxor för dagen och ska nu ta det lungt innan jag har innebandyträning. :)

tävling hos filippa

 
Jag tävlar hos filippao.se om en presentkort på kamda.se med temat höst. Om jag vann skulle jag vilja ha ett sånt här stativ och länken till tävlingen hittar ni här. :)

kvällssiluetter

canon eos 550d + 50mm 1.8, fina brusiga och suddiga bilder jaja.

GODERKVÄLLER! 
Kom hem från träning för en stund sen och tvingade ut min bror att stå lite modell för jag ville fota. Är väl inte sådär helnöjd men det är helt okej. Nu ska jag käka varma mackor och ha en fortsatt bra kväll!

fin rubrik det här asså...

canon eos 550d + 50mm 1.8

Kom hem för en stund sedan. Åt mellanmål hor mormor innan jag hade min flöjtövning och nu sitter jag hemma i soffan. Mamma och jag har precis beställt lite kläder från H&M. Taggad tills de kommer! Nu ska jag ha en chill eftermiddag innan det vankas innebandyträning!

HEJ

Gammal och för liten arkivbild.
 

TJOHEJ LEVERPASTEJ!
Tillbaka tänker ni? Då kan jag säga att det är jag nog. Fick en himla lust att ha någonstans att göra av bilderna, och nu har jag ju en blogg så det är ju bra. Det jag tycker är mest sjukt det är att folk fortfarande har kikat in här på bloggen. Iallafall ska jag försöka att uppdatera här mer dagligen och det kommer säkert ske en liten ändring i designen! 
 
Ha't bra sålänge!