hogwarts will always be there to welcome you home

 
Ok, fulaste bilden men ändå. Har suttit och ritat och klippt och satt upp alla dessa 41 bokstäver. Plus en blixt.

BEN&JERRY'S ASDFJISKDHFKHÖFÄKÄDFK

DET ÄR SÅ GOTT
 
Igår efter skolan gick jag, Ellen och Miranda och köpte b&j's för att fira att det nu är lov. Orkade inte äta upp hela så gjorde det idag istället. Idag har jag annars spelat innebandymatch (vinst med 2-1) och fixat lite i mitt rum. Ikväll blir det trerätters middag med familjen!

just nu

skriver jag på min önskelista till jul!

fyller på

 
Just nu håller jag på att fylla en mapp med mina bästa bilder som jag vill framkalla, och nu vill jag ha er hjälp. Ni får gärna kommentera om ni har någon favoritbild här på bloggen!

ny header!

Ni har nog märkt att jag inte kan bestämma mig för vad jag ska ha för header, men just nu är jag riktigt nöjd! 

göra om rummet?

weheartit

ÅH! Vill göra om mitt rum så mycket, håller på och städar det just nu och kom på hur fint det skulle vara med vita väggar. Hoppas att jag kan måla dem någon dag!

fortfarande lite grönska kvar


 
Några av de bilder jag fotade igår. Vet att det är alldeles för mycket naturbilder här i bloggen, men ska försöka mig på lite porträtt snarast. Annars så gick denna dag väldigt fort för att vara fredag, nu ska jag ha en mysig kväll här hemma.
 

eftermiddag

 
Sitter just nu och äter mellis och ser på family guy. Har vart mycket prov och läxförhör de senaste dagarna så är rätt så sliten. Ska gå ut och fota lite och det kommer säkert upp något innan jag ska på träning.

miranda

 
Nu ska jag berätta om Miranda. Det var hon som tvingade mig att nu börja blogga igen. Hon är världens bästa, mysigaste och roligast. Helt awesome är hon. Och eftersom hon skrev om mig på sin blogg (KLICK) så gör jag det också. Längst ner i hörnet är Ellen också. Hon har ingen blogg, men är lika awesome för det. Så här har ni dem!
PS. Följ oss på instagram också @fotohanna @miirandaliindgren @ellenjernetz och twitter @hannathaking @kramamej @marabouchoklad

 

hej oktober

canon eos 550d + 50mm 1.8