ja se det snöar

...det var väl roligt HURRA!
 
Idag lade sig snön, myyyys. Hoppas på mycket snö nu i vinter så att man kan åka skidor och ta fina vinterporträtt! En efterlängtad helg har nu kommit och jag sitter just nu och bara slappar. Lite senare ska det julbakas!

gifaaaaar

MIRANDAS BLOGG

macarons ok

 
Har ni någon gång provat att baka macarons? Om ni har det och lyckats, grattis. Om ni har som jag misslyckats så lid med mig.
Vet inte riktigt vad som blev fel, men iallafall spritsade jag de för tätt på typ två plåtar och brände en plåt. Har inte riktigt hittat ett recept som funkar än. Iallafall så blev det några stycken små fulingar som egentligen skulle vara rosa men blev typ beiga. Blä. De smakar säker gott iallafall. I morrn är det fredag vilket är sjukt skönt OCH SEN ÄR DET HELG WIIIH!!!!!!!!!


 

miranda

canon eos 550d + 50mm 1.8
 
Några av de bilder jag tog på Miranda, kommer antagligen inte lägga upp några fler lol.

siluett

canon eos 550d + 50mm 1.8

Hej!  Jag har inte bloggat på typ en månad nu och det känns ej bra. Hoppas att jag har kvar någon liten läsare där ute. Veckorna har väl rullat förbi, med skola och kusinbesök. Igår var jag med Miranda och fotade lite porträtt på henne. Har dragit på mig en förkylning så hoppar innebandyträningen idag. Men ha det bra!