om mig

 
 
Jag är Hanna.
Jag är en 15-årig tjej, boendes i norra västergötland. Jag orienterar, spelar innebandy, läser, lyssnar ofta på musik och så fotograferar jag såklart.
Jag gillar också att göra fredstecken och andra fula miner såfort en kamera är i närheten och det existerar alldeles för många sånna här ↑ bilder på mig (fattar inte ens att jag vågar publicera dem haha). I min blogg får du följa min vardag och så får du se bilder jag fotat blandat med lite recept, musiktips och allmänt flummiga saker.
I framtiden drömmer jag om att bli världsmästare i orientering och att jobba som fotograf världen runt och uppleva fantastiska miljöer.
 
Så detta är jag, en heeeeeeeelt normal tjej (not). Men hoppas att du gillar min blogg och följ gärna via bloglovin'! :D
 

MIN KAMERA:
 
KAMERA: Canon EOS 550d
 
OBJEKTIV: Canon EF-S 18-55mm IS, 3.5-5.6 Canon EF 50mm 1.8 II, Tamron SP 70-300 4-5.6 Di VC USD och de analoga Nikon 55mm 2.8, 125mm 2.8, Sigma 28mm 2.8 och Tokina 400mm 5.6.
 
TILLBEHÖR: Fjärrutlösare, objektivadapter så att jag kan använda mina analoga objektiv, en gammal analog blixt, 2 stativ, ministudio, stor och liten kameraväska och en reflexskärm. Sedan har jag div. rengöringsdukar och minneskort.
 
Redigerar mina bilder i Gimp 2.8.
Trackback