.

Hej på er! Som ni säkert märkt har jag inte bloggat på länge. Det beror på att jag inte har så stor lust och jag tycker att det är så mycket jobb för ett så litet blogginlägg. Så jag kanske kommer hit igen. Men nu kan ni nå mig på http://photosbyhanna.tumblr.com/ (där jag bara lägger upp massa bilder om ni vill se dem) och på min twitter.
 
Ha det bra sålänge!

solnedgång vid vattnet

Canon EOS 550d + EF-S 18-55mm f/3.5-5.6

Moaa

Canon EOS 550d + EF 50mm f/1.8

Ledsen för sämst uppdatering. Jag har bara inte haft lust. :(
 
Men iallafall.
Idag har jag vart med underbara Moa. Vi har fotat varandra och hon tog några finfina bilder på mig. Jag har även hjälpt henne med hennes bloggdesign så ni kan väl kolla in HÄR och kolla in hennes blogg. :D

romeo

Canon EOS 550d + EF 50mm f/1.8
 
Idag har jag varit hos Amanda. Det var jättemysigt. Nu ska det grillas med familjen!

ETSY.COM

 
Som denna Harry Potter-nörd jag är så kan jag ju inte liksom låta bli att kika på relaterade grejer ochsåvidare. Nu har jag hittat etsy.com som är en hemsida jag älskar. Det är så sjukt coola grejer att jag nästan dör. Dock är det ganska dyrt med frakt och sånt. Men man kan ju ändå drömma...

solnedgång

Canon EOS 550d + EF 50mm f/1.8

nytt objektiv

 
Fick hem mitt 50mm f/1.8 förra veckan. OCH JAG ÄLSKAR DET! Jag köpte det för 899;- på netonet.se :D
 

från normala klubben

Hejhej på er alla babianer!
 
Idag så kanske mitt objektiv kommer, det skickas iaf med posten i dag och vi får hoppas att det kommer fram innan kvällen. För jag klarar inte att vänta på det tills på måndag. Jag klarar inte det.

ny design

 
Har insett att så fort jag tappar inspirationen till att blogga så fixar jag bara en ny design så har jag inspiration igen, det är ganska knäppt haha!
 
Men tröttnade på det uppdelade och gjorde en ny, lite enklare men med fina detaljer. Dock förstorade jag bloggen så alla bilder är för små men det orkar jag inte fixa, sen bara för att jag förminskade headern blev det lite dålig kvalitet men det ska jag iallafall fixa. Hoppas att ni gillar designen iallafall!
 
Och vet ni vad? JAG HAR BESTÄLLT ETT 50MM 1.8 OBJEKTIIIIIV!! Ja jag är glad. Det kommer antagligen i morrn, måndag eller tisdag typ.
 
Men nu ska jag slappa lite innan det är dags för sängen! :D